Termékek Menü

Ken Ashwell - Michael Baker - Tim Foulcher - Dr. Michael Newton - Az edzés anatómiai kézikönyve

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 0842-1-2021
A vitorlázás olyan összetett sport, amelynek kiemelten fontos területe a fizikai felkészültség is – amelynek alapját, a fizikai felkészülés, az edzések anatómiai hátterét mutatja be ez a könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kovács László - Kishajós füzetek 9. - Biztonság a vízen  Kovács László - Kishajós füzetek 9. - Biztonság a vízen
2.500 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-09-19

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás olyan összetett sport, amelynek kiemelten fontos területe a fizikai felkészültség is – amelynek alapját, a fizikai felkészülés, az edzések anatómiai hátterét mutatja be ez a könyv. A vitorlás edzések sem lehetnek teljesek anélkül, hogy a sportolók és edzőik pontosan tudnák, milyen izomcsoportokat milyen gyakorlatok segítségével és hogyan kell fejleszteni. Ez a rendkívül sok szemléltető ábrát tartalmazó, nagyszerűen illusztrált könyv sokat segíthet abban, hogy speciális izomcsoportokat fejlesszünk, vagy akkor, ha egy sérülés után bizonyos izmaink rehabilitációra szorulnak.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!