John Ward - Hadihajók

John Ward - Hadihajók Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.190 Ft
Cikkszám: 0064-7-2001
Gyártó/szerző: John Ward

Ez a könyv azokat a kiemelkedő hadihajókat mutatja be, amelyek fontos szerepet játszottak a második világháborúban.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Alistair MacLean - HMS Ulysses - Őfelsége hadihajója Alistair MacLean - HMS Ulysses - Őfelsége hadihajója
2.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv azokat a kiemelkedő hadihajókat mutatja be, amelyek fontos szerepet játszottak a második világháborúban. A német haditengerészet nagy hajói – a Bismarck, a Tirpitz és a Graf Spee – például segédcirkálóként működtek az Atlanti-óceánon, s hatalmas tűzerejük miatt komoly veszélyt jelentettek a szövetséges kereskedelmihajó-flottára. A Hadihajókban tárgyalt kilencven egységet egy-egy fekete-fehér fénykép illusztrálja, illetve rövid szöveg mutatja be tervezésüket, fejlesztésüket és történetüket. Emellett részletes táblázatban sorolja fel a szerző a hajó műszaki adatait: vízkiszorítás, hosszúság, árbocmagasság, páncélzat, fegyverzet, repülőgépek, legénységi létszám és sebesség.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!