Termékek Menü

John Mellor - Cruising: a skipper's Guide

Ár:
7.871 Ft
Cikkszám: 0538-1-2000
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: John Mellor
A szkipper személye döntő fontosságú abban, hogy a vitorlázás biztonságos és minden fedélzeten lévőnek nagy élmény legyen – ez a könyv arra tanít meg, hogy hogyan legyünk jó szkipperek.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Mark Rushall - Tactics  Mark Rushall - Tactics
9.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A szkipper személye döntő fontosságú abban, hogy a vitorlázás biztonságos és minden fedélzeten lévőnek nagy élmény legyen – ez a könyv arra tanít meg, hogy hogyan legyünk jó szkipperek. A könyv három nagy részre oszlik: az előkészületekre, a hajókezelésre és az út megtervezésére. Ezen belül az alapismereteken túl szó kerül arról, hogy hogyan kell a legénységgel bánni, hogyan figyeljük az időjárást, hogyan vezessük a hajót vitorlával és motorral, és hogyan navigáljunk. John Mellor a Royal Navy tisztje volt, majd húsz évig vezetett jachtokat szkipperként, miközben vitorlázó tanfolyamokon oktatott. Könyve felkészítő anyag a különböző szintű brit vitorlás vizsgákhoz.

Szerző John Mellor
Cím ćruising:a skipper's Guide
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2000
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1898660-66-2

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!