John Matthews - Kalózok - a leghírhedtebb gazfickók

John Matthews - Kalózok - a leghírhedtebb gazfickók Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.330 Ft
Cikkszám: 0031-8-2008
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: John Matthews

Ezeken az oldalakon a világ tengereit hajózó leghitványabb gazfickók bújnak meg.

Leírás és Paraméterek

Ezeken az oldalakon a világ tengereit hajózó leghitványabb gazfickók bújnak meg. Sokan hallottunk már Feketeszakállról és Fekete Sam Bellamyról, de vajon tudunk-e mindent ezekről a gyilkos gazemberekről és gonosztetteikről? Ebből a könyvből megismerhetjük a történelem legvérszomjasabb kalózainak életét. Fedezzük fel azt a világot, amelyben kalandokat és mesés kincseket keresve olyan kalózok járták a tengereket, mint a könyörtelen Henry Morgan, aki olyan gonosz volt, hogy halála után sírját ellepte, lelkét Davy Jones ládájába zárta a tenger. Elolvashatjuk a félelmetes Feketeszakáll történetét, akinek puszta látványa is rémületbe ejtette az ellenséget, és megtudhatunk mindent Charlotte de Berryről aki - magát férfinak álcázva - hat tengeri csatában vett részt, és levágta egy kapitány fejét! Most feltárul előttünk a rettenthetetlen kalózok világa, akik kardot ragadtak, és kard által vesztek el. Belépés csak saját felelősségre...

Szerző John Matthews
Cím Kalózok - a leghírhedtebb gazfickók
Kiadó Alexandra
Kiadás éve 2008
Oldalszám 28
Kötészet keménytáblás
ISBN 9633687390

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
3.490 Ft

Az album az egykori osztrák-magyar hadiflotta legfontosabb illetve magyar nyelvű hajóit mutatja be a szerző festményeivel illusztrálva.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!