John Helfers - Alpha, Bravo, Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről

John Helfers - Alpha, Bravo, Delta  - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.100 Ft
Cikkszám: 0036-7-2005
Gyártó/szerző: John Helfers

Az Alpha Bravo Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről a világ legjelentősebb tengeri haderejének történetét tárja elénk.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

Az Alpha Bravo Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről a világ legjelentősebb tengeri haderejének történetét tárja elénk. John Helfers bemutatja, hogyan működik a US Navy háborúban és békében, és tárgyalja az összes jelentős tengeri csatát, a tizennyolcadik században a britek ellen vívott háborútól a Tartós Szabadság hadműveletig. Részletes leírást ad a Haditengerészet különböző hadihajóiról: csatahajókról, repülőgép-hordozókról, tengeralattjárókról, gyorsnaszádokról és még sok másról a vitorlás hajók korától a mai atom-tengeralattjárókig. Az 'Alpha Bravo Delta'-kézikönyvek bemutató áttekintést adnak az Egyesült Államok fegyveres erőiről, beszámolva a haderőnemek által vívott háborúkról, fegyverzetükről és személyi állományukról - a közlegényektől a legmagasabb beosztású tábornokokig és tengernagyokig.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!