John Helfers - Alpha, Bravo, Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről

John Helfers - Alpha, Bravo, Delta  - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.100 Ft
Cikkszám: 0036-7-2005
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: John Helfers

Az Alpha Bravo Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről a világ legjelentősebb tengeri haderejének történetét tárja elénk.

Leírás és Paraméterek

Az Alpha Bravo Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről a világ legjelentősebb tengeri haderejének történetét tárja elénk. John Helfers bemutatja, hogyan működik a US Navy háborúban és békében, és tárgyalja az összes jelentős tengeri csatát, a tizennyolcadik században a britek ellen vívott háborútól a Tartós Szabadság hadműveletig. Részletes leírást ad a Haditengerészet különböző hadihajóiról: csatahajókról, repülőgép-hordozókról, tengeralattjárókról, gyorsnaszádokról és még sok másról a vitorlás hajók korától a mai atom-tengeralattjárókig. Az 'Alpha Bravo Delta'-kézikönyvek bemutató áttekintést adnak az Egyesült Államok fegyveres erőiről, beszámolva a haderőnemek által vívott háborúkról, fegyverzetükről és személyi állományukról - a közlegényektől a legmagasabb beosztású tábornokokig és tengernagyokig.

Szerző John Helfers
Cím Alpha, Bravo, Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről
Kiadó Gold Book
Kiadás éve 2005
Oldalszám 320
Kötészet keménytáblás
ISBN 963-425-0491

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
184.990 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
3.490 Ft

Az album az egykori osztrák-magyar hadiflotta legfontosabb illetve magyar nyelvű hajóit mutatja be a szerző festményeivel illusztrálva.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!