Jeremy Evans - Das Katamaran Handbuch

Jeremy Evans - Das Katamaran Handbuch Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.890 Ft
Cikkszám: 0085-1-2007
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Jeremy Evans

Látványosságának és a hajók sebességének köszönhetően a katamarán-vitorlázás a sport egyik leglátványosabban fejlődő ágához tartozik.

Leírás és Paraméterek

Látványosságának és a hajók sebességének köszönhetően a katamarán-vitorlázás a sport egyik leglátványosabban fejlődő ágához tartozik. Gondoljunk csak az Amerika Kupán vitorlázó AC72 típusú high-tech hajókra! Persze a strandra kihúzható HobieCat-ekkel való száguldozás is óriási élményt nyújt kezdőknek vagy egytestű hajókkal már tapasztalatot szerzett vitorlázóknak egyaránt. A brit szerző ebben a könyvében a kezdő vagy a kéttestűre átszálló vitorlázóknak nyújt bevezetést a kéttestűek világába. A hajók összeállításától a manőverekig, a trapézolástól a borulásig mindenre pontos és alapos útmutatást nyújt az angol nyelvű könyvnek ez a német fordítása. A megértést fotók és ábrák tömkelege teszi teljessé.

Szerző Jeremy Evans
Cím Das Katamaran Handbuch
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2007
Oldalszám 168
Kötészet papírkötés
ISBN 978-3-7688-2529-0

Akik ezt a terméket megvették

Szállítás alatt
18.990 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
3.990 Ft

Az Optimist az egész világon a legelterjedtebb utánpótlás-hajóosztály, minden vitorlázó ezzel kezdi a vízi ismeretek megtanulását: ez a könyv nekik és szüleiknek, edzőiknek készült, bemutatja az Optimist kezelését a felszereléstől a versenyen alkalmazható taktikai elemekig.

Előrendelhető
6.990 Ft

A világ első vitorlázója, aki szólóban, megállás nélkül, versenyen vitorlázta körül a Földet, a brit Sir Robin Knox-Johnston.

Előrendelhető
8.990 Ft

A német Malte Philipp Finn dingiben és Dragonban is sikeres vitorlázó, ebben a könyvében az utánpótlást nevelő edzőknek nyújt segítséget azzal kapcsolatban, hogy milyen gyakorlatokkal fejlesszék a gyermekek képességeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!