Frank Bethwaite - High Performance Sailing

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
22.990 Ft
Cikkszám: 0075-2-2010
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Frank Bethwaite

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Leírás és Paraméterek

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges. Az ausztrál szerző, aki nemcsak sikeres vitorlázó, hanem kiváló edző és szakember volt, minden lényeges aero- és hidrodinamikai tudást belesűrített ebbe a könyvbe. Végre megtudhatjuk, hogy miért és hogyan változik a szél iránya és sebessége a különböző helyszíneken és meteorológiai viszonyok között, hogy hogyan jósolhatjuk ezt meg és használhatjuk ki a versenytaktikánkban. A könyv második része a víz viselkedésével, a hullámzással, a harmadik a hajó beállításával, a negyedik a hajó vezetésével, kezelésével foglalkozik. Akár egy szkiffen vagy jollén, akár egy nehezebb tőkesúlyos hajón vitorlázik valaki, ha sikeres akar lenni a regattákon, mindenképpen érdemes tanulmányoznia ezt a könyvet, amely több mint 400 oldalon, sok ábrával és magyarázattal ad választ azokra a kérdésekre is, amelyeket talán még fel sem tettünk.

Szerző Frank Bethwaite
Cím High Performance Sailing
Kiadó Adlard Coles Nautical
Kiadás éve 2010
Oldalszám 422
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-4081-0126-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
9.590 Ft

 

A Finn dingiben és Dragonban is világbajnokságot nyert német szerző alaposan és részletesen foglalja össze a pályán történő vitorlásversenyzéshez nélkülözhetetlen magas szintű ismereteket. 

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés