Termékek Menü

Hibernia Nova: Autóatlasz - Adria

Ár:
2.940 Ft
Cikkszám: 0002-11-2005
Gyártó/szerző: Hibernia Nova

A tengerre szálló magyarok leggyakrabban az Adria valamelyik kikötőjéből indulnak útra.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-16

Leírás és Paraméterek

A tengerre szálló magyarok leggyakrabban az Adria valamelyik kikötőjéből indulnak útra. Az autóatlasz az Adria mellékét mutatja be Isztriától Dalmácián át Montenegróig. A 16 lapos áttekintő térképet 62 várostérkép és 45 fényképes városleírás egészíti ki, s a részletes Mutató segítségével minden úticél könnyen megtalálható.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
1.600 Ft
Ha sokat vízitúrázol a Balatonon, a kajütben mindig legyen ott ez a tervezőtérkép, amely a Balatoni kikötők c.
Előrendelhető
1.350 Ft
A balatoni vitorlázók jelentős része szereti bejárni a tó környékének turistaútjait, megtekinteni a nevezetességeket – számukra nyújt nélkülözhetetlen segítséget a Cartogrpahia 1:40.
Előrendelhető
1.850 Ft
A Tisza-tó ma már köztudottan a vízi túrázók paradicsoma, akiket tájékozódásukban, túráik megtervezésében kiválóan segít ez a térkép.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!