Hajó Magazin különkiadás - Akiket tenyerén hord a szél...

Hajó Magazin különkiadás - Akiket tenyerén hord a szél... Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.800 Ft
Cikkszám: 0220-1-2014
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Hajó Magazin különkiadás
Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait.

Leírás és Paraméterek

Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait. Néhányan már nincsenek velünk, de nevüket már mindenki hallotta: Mihálkovics Tivadar, Kovács Béla vagy Ugron Gábor. Néhányukkal magunk is találkozhatunk versenyeken vagy a parton: Holovits György, Detre Szabolcs, Fa Nándor… Ez a kötet összegyűjti a legfontosabbakat róluk, bemutatja vitorlás életpályájukat, felidézi legfontosabb versenyeiket, és az élőkkel interjút is közöl. S a szöveget kiváló fotók teszik megélhetővé. A szöveget a Hajó Magazin újságírói és szerzői készítették.

Szerző Hajó Magazin különkiadás
Cím Akiket tenyerén hord a szél...
Kiadó Hajó Magazin
Kiadás éve 2014
Oldalszám 192
Kötészet keménytáblás borítóval
ISSN 1216-9161

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.200 Ft

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető.
Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!