Hajó Magazin különkiadás - Akiket tenyerén hord a szél...

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.800 Ft
Cikkszám: 0220-1-2014
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Hajó Magazin különkiadás
Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait.

Leírás és Paraméterek

Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait. Néhányan már nincsenek velünk, de nevüket már mindenki hallotta: Mihálkovics Tivadar, Kovács Béla vagy Ugron Gábor. Néhányukkal magunk is találkozhatunk versenyeken vagy a parton: Holovits György, Detre Szabolcs, Fa Nándor… Ez a kötet összegyűjti a legfontosabbakat róluk, bemutatja vitorlás életpályájukat, felidézi legfontosabb versenyeiket, és az élőkkel interjút is közöl. S a szöveget kiváló fotók teszik megélhetővé. A szöveget a Hajó Magazin újságírói és szerzői készítették.

Szerző Hajó Magazin különkiadás
Cím Akiket tenyerén hord a szél...
Kiadó Hajó Magazin
Kiadás éve 2014
Oldalszám 192
Kötészet keménytáblás borítóval
ISSN 1216-9161

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.200 Ft

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.
Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés