Günther Prien - Tengerek szürke farkasa

Günther Prien - Tengerek szürke farkasa Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.540 Ft
Cikkszám: 0022-7-2011
Gyártó/szerző: Günther Prien

Günther Prien a totális német tengeralattjáró-háború leghíresebb parancsnoka volt, aki hajójával betört az angolok szigorúan őrzött Scapa Flow-i hadikikötőjébe, és számos utánpótlást szállító vízijárművet süllyesztett el az Atlanti-óceánon.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

Günther Prien a totális német tengeralattjáró-háború leghíresebb parancsnoka volt, aki hajójával betört az angolok szigorúan őrzött Scapa Flow-i hadikikötőjébe, és számos utánpótlást szállító vízijárművet süllyesztett el az Atlanti-óceánon. Az atlanti csata a második világháború egyik legszomorúbb fejezete, amely végül a németek kudarcával végződött, hiszen flottájuk a háború második felében már nem tudott megfelelő nagyságrendű kárt okozni a konvojba tömörülő és repülőgépek által is támogatott, Európába tartó szállítóhajóknak. Ez a beszámoló még a dicsőség napjaiban íródott: érdekes korrajz egy kiváló, ám a német propaganda által talán túl magas piedesztálra emelt haditengerésztiszt tollából, aki egy évvel könyve megírása után oly sok társához hasonlóan maga is hullámsírba veszett.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!