Günther Prien - Tengerek szürke farkasa

Günther Prien - Tengerek szürke farkasa Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.540 Ft
Cikkszám: 0022-7-2011
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Günther Prien

Günther Prien a totális német tengeralattjáró-háború leghíresebb parancsnoka volt, aki hajójával betört az angolok szigorúan őrzött Scapa Flow-i hadikikötőjébe, és számos utánpótlást szállító vízijárművet süllyesztett el az Atlanti-óceánon.

Leírás és Paraméterek

Günther Prien a totális német tengeralattjáró-háború leghíresebb parancsnoka volt, aki hajójával betört az angolok szigorúan őrzött Scapa Flow-i hadikikötőjébe, és számos utánpótlást szállító vízijárművet süllyesztett el az Atlanti-óceánon. Az atlanti csata a második világháború egyik legszomorúbb fejezete, amely végül a németek kudarcával végződött, hiszen flottájuk a háború második felében már nem tudott megfelelő nagyságrendű kárt okozni a konvojba tömörülő és repülőgépek által is támogatott, Európába tartó szállítóhajóknak. Ez a beszámoló még a dicsőség napjaiban íródott: érdekes korrajz egy kiváló, ám a német propaganda által talán túl magas piedesztálra emelt haditengerésztiszt tollából, aki egy évvel könyve megírása után oly sok társához hasonlóan maga is hullámsírba veszett.

Szerző Günther Prien
Cím Tengerek szürke farkasa
Kiadó Auktor Könyvkiadó
Kiadás éve 2011
Oldalszám 280
Kötészet papírkötés
ISBN 978-963-9676-13-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
184.990 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
3.490 Ft

Az album az egykori osztrák-magyar hadiflotta legfontosabb illetve magyar nyelvű hajóit mutatja be a szerző festményeivel illusztrálva.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!