Termékek Menü

Eötvös Károly - Utazás a Balaton körül

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 0761-6-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Eötvös Károly
Kétszáz évvel ezelőtt is létezett egy Balaton, s talán még fontosabb, éltek, dolgoztak körülötte emberek.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj
6.000 Ft
Náray Vilmos - Takács Viktória - Vitorlás vakáció Náray Vilmos - Takács Viktória - Vitorlás vakáció
2.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Kétszáz évvel ezelőtt is létezett egy Balaton, s talán még fontosabb, éltek, dolgoztak körülötte emberek. A 19. századi író, Eötvös Károly segítségével magunk előtt láthatjuk az akkori tavat és településeit, és könyvét olvasva rá kell döbbennünk: milyen sok a hasonlóság az akkori tó és emberek és a maiak között. Aki szeret egy téli estén a múlt tájain vándorolni, és szereti és ismeri a Balatont, annak a kályha és egy pohár bor mellé mindenképpen ajánljuk ezt a könyvet. Mert „... a feledés hullámai folyton verdesik az emlékezet omlós, fövenyes partjait, s azokból a partokból sokat elmosnak. Pedig azokon zöld pázsit és illatos virág tenyészhetett, s a fövenyben aranyporszemek is voltak. A hullám elmossa mind. Mi maradt meg azóta: majd kitudódik lassanként.”

Szerző Eötvös Károly
Cím Utazás a Balaton körül
Kiadó Kállai Szilárd ev
Kiadás éve 2019
Oldalszám 404
Kötészet keménytáblás
ISBN978-963-06-1559-4

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.
Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!