Eelco Piena - Segeltrimm

Eelco Piena - Segeltrimm Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 0081-1-2011
Gyártó/szerző: Eelco Piena

A vitorláshajóval történő gyors előrehaladás alapfeltétele, hogy vitorláinkat a lehető leghatékonyabban állítsuk be – ez pedig tekintettel a vitorlákon működő erőkre, még gyakorlott vitorlázóknak sem könnyű feladat.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-06-21

Leírás és Paraméterek

A vitorláshajóval történő gyors előrehaladás alapfeltétele, hogy vitorláinkat a lehető leghatékonyabban állítsuk be – ez pedig tekintettel a vitorlákon működő erőkre, még gyakorlott vitorlázóknak sem könnyű feladat. Ez a holland könyv – amelynek német fordítását a Delius Klasing kiadó adja közre – kiválóan foglalja össze a trimmelés művészetét. A könyv a gyakorlat oldaláról közelít meg a bonyolult aerodinamikai kérdéseket, és rengeteg ábrával, logikus sorrendben és tömören mutatja be a trimmelés finomságait. Sebességre vágyó túravitorlázók éppen olyan haszonnal forgathatják ezt a kötetet, mint a már gyakorlott versenyzők.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
5.800 Ft
Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
9.590 Ft

 

A Finn dingiben és Dragonban is világbajnokságot nyert német szerző alaposan és részletesen foglalja össze a pályán történő vitorlásversenyzéshez nélkülözhetetlen magas szintű ismereteket. 

Raktáron
4.890 Ft

Túravitorlázóként sem mindegy, hogy hajónk kiegyensúlyozottan, a mindenkori szélviszonyoknak megfelelően, optimálisan vitorlázzon.

Raktáron
7.190 Ft

Látványosságának és a hajók sebességének köszönhetően a katamarán-vitorlázás a sport egyik leglátványosabban fejlődő ágához tartozik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!