Dulin László - Lehóczky Gábor - Ruják István - Szekeres László - America's Cup - A Feneketlen Kanna 160 éve

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.000 Ft
Cikkszám: 0056-1-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dulin-Lehóczky-Ruják-Szekeres

A világ egyik legismertebb rendezvénye és a világ egyik legismertebb vitorlásversenye: ez az America’s Cup, a vitorlás regatták elit ligája, amelynek történetét, kiemelkedő eseményeit és egyéniségeit mutatja be ez az album.

Leírás és Paraméterek

A világ egyik legismertebb rendezvénye és a világ egyik legismertebb vitorlásversenye: ez az America’s Cup, a vitorlás regatták elit ligája, amelynek történetét, kiemelkedő eseményeit és egyéniségeit mutatja be ez az album. Az eredetileg Hundred Guinea Cupnak nevezett serleget az America nevű amerikai hajó nyerte el először 1851-ben egy brit versenyen. Ezután az amerikaiak America’s Cupnak (magyarul sokszor helytelenül Amerika Kupa néven ismerjük) keresztelik, és egy nemzetek közötti barátságos vitorlásverseny trófeája lesz, amelyet egészen a huszadik század végéig nem nyernek el a New York Yacht Clubtól. Eközben a verseny története bemutatja a hajóépítés és a vitorlázás technikájának két évszázados fejlődését. Megismerkedhetünk a sportág legnagyobb egyéniségeivel és azoknak a versenyeknek a kiélezett légkörével, amelyek számos alkalommal a tárgyalóteremben dőltek el. Ez gyönyörű fotókkal illusztrált kötet, amely 2011-ig mutatja be a kupa történetét, nem hiányozhat a vitorlázást szerető családok könyvespolcáról.

Szerző Dulin László - Lehóczky Gábor - Ruják István - Szekeres László
Cím America's Cup - A Feneketlen Kanna 160 éve
Kiadó Hajó Magazin
Kiadás éve 2012
Oldalszám 170
Kötészet album
ISBN 9630851428

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés