Termékek Menü

Dr. Fehér György - A Kvarner-öböl

Ár:
1.390 Ft
Cikkszám: 0096-13-2007
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Fehér György

A magyar tengeri vitorlázók egyik kedvence a Kvarner-öböl, amely nemcsak gyönyörű szigeteivel és városkáival lopta be magát a hajósok szívébe, hanem azzal is, hogy hála a Rijekába vezető autópályának 5-6 óra alatt elérhető Budapestről.

Leírás és Paraméterek

A magyar tengeri vitorlázók egyik kedvence a Kvarner-öböl, amely nemcsak gyönyörű szigeteivel és városkáival lopta be magát a hajósok szívébe, hanem azzal is, hogy hála a Rijekába vezető autópályának 5-6 óra alatt elérhető Budapestről. Aki pedig itt vitorlázik, nem árt, ha azzal is tisztában van, hogy milyen látnivalók érhetők el a kikötővárosokban, a szigeteken, hogy hol érdemes nagyobb sétát tenni, vagy éppenséggel milyen történet rejtőzik egy-egy helység kialakulása és sorsa mögött. Mindezekre a kérdésekre választ kaphatunk az „Utazzunk együtt” sorozat kis útikönyvéből, amely sok fényképpel és térképpel kalauzolja az olvasót Krk, Cres és Losinj szigetein, Rijekában vagy éppen Crikvenicán. Ez a kötet nem hiányozhat az Észak-Adriára túrázni indulók poggyászából vagy hajóik fedélzeti könyvtárából

Szerző Dr. Fehér György
Cím A Kvarner-öböl
Kiadó Hibernia Nova
Kiadás éve 2007
Oldalszám 84
Kötészet papírkötés
ISBN 978 963 7617 355

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
179.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
9.990 Ft
Május közepétől szállítjuk! Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.
Előrendelhető
2.699 Ft
Fa Nándit nem kell bemutatni a magyar vitorlázóknak és sportszerelmeseknek – ezúttal gyerekeknek írt egy könyvet arról, hogy milyen kalandok várnak egy földkörüli vitorlázóra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!