Termékek Menü

Dr. Fehér György - A horvát Adria

Ár:
2.890 Ft
Cikkszám: 0011-13-2004
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Dr. Fehér György

Aki az Adrián vitorlázik, nemcsak a tenger és a szél szerelmese, hanem a tájé is - erről a gyönyörű vidékről szól ez az útikönyv.

Leírás és Paraméterek

Aki az Adrián vitorlázik, nemcsak a tenger és a szél szerelmese, hanem a tájé is - erről a gyönyörű vidékről szól ez az útikönyv. A „Varázslatos tájak” sorozatban megjelent kötet 20 térképpel és 350 fényképpel mutatja be a horvát tengermelléket: Isztriát, a Kvarner-öblöt, egész Dalmáciát és a hozzájuk tartozó szigeteket. A könyvet mindenképpen érdemes betenni a navigációs asztalra: tanácsait követve nemcsak a tengeren, hanem a parton is felejthetetlen élményekkel leszünk gazdagabbak.

Szerző Dr. Fehér György
Cím A horvát Adria
Kiadó Hibernia
Kiadás éve 2004
Oldalszám 266
Kötészet papírkötés
ISBN 963 864 710 8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.690 Ft

A magyar vitorlázók első számú tengeri célpontjai a horvát charterbázisok - ám az országról, és a dalmát tengerpartról keveset tudunk: ezen segíthet ez az útikönyv.

Raktáron
1.390 Ft

A magyar tengeri vitorlázók egyik kedvence a Kvarner-öböl, amely nemcsak gyönyörű szigeteivel és városkáival lopta be magát a hajósok szívébe, hanem azzal is, hogy hála a Rijekába vezető autópályának 5-6 óra alatt elérhető Budapestről.

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
4.590 Ft
Kedves vitorlázó barátaim, gondoljatok a családra is, ha adriai vitorlás vakációra indultok: a bóra vagy a jugó hosszabb időre is kikötőben marasztalhat benneteket, s nem árthat egy jó útikönyv, amely segít a dalmát szigetvilág kulturális és kulináris élményeinek feltárásában.
Raktáron
3.480 Ft
Hajós ember szereti a Balatont – de nem árt néha felfedezni a környékét is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!