Termékek Menü

Dr. Fehér György - A horvát Adria

Ár:
2.890 Ft
Cikkszám: 0011-13-2004
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Fehér György

Aki az Adrián vitorlázik, nemcsak a tenger és a szél szerelmese, hanem a tájé is - erről a gyönyörű vidékről szól ez az útikönyv.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Karl-Heinz Beständig - Adriai kikötők 2019 – 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció  Karl-Heinz Beständig - Adriai kikötők 2019 – 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció
15.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Aki az Adrián vitorlázik, nemcsak a tenger és a szél szerelmese, hanem a tájé is - erről a gyönyörű vidékről szól ez az útikönyv. A „Varázslatos tájak” sorozatban megjelent kötet 20 térképpel és 350 fényképpel mutatja be a horvát tengermelléket: Isztriát, a Kvarner-öblöt, egész Dalmáciát és a hozzájuk tartozó szigeteket. A könyvet mindenképpen érdemes betenni a navigációs asztalra: tanácsait követve nemcsak a tengeren, hanem a parton is felejthetetlen élményekkel leszünk gazdagabbak.

Szerző Dr. Fehér György
Cím A horvát Adria
Kiadó Hibernia
Kiadás éve 2004
Oldalszám 266
Kötészet papírkötés
ISBN 963 864 710 8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
15.990 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.
Raktáron
4.690 Ft

A magyar vitorlázók első számú tengeri célpontjai a horvát charterbázisok - ám az országról, és a dalmát tengerpartról keveset tudunk: ezen segíthet ez az útikönyv.

Raktáron
1.390 Ft

A magyar tengeri vitorlázók egyik kedvence a Kvarner-öböl, amely nemcsak gyönyörű szigeteivel és városkáival lopta be magát a hajósok szívébe, hanem azzal is, hogy hála a Rijekába vezető autópályának 5-6 óra alatt elérhető Budapestről.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
4.590 Ft
Kedves vitorlázó barátaim, gondoljatok a családra is, ha adriai vitorlás vakációra indultok: a bóra vagy a jugó hosszabb időre is kikötőben marasztalhat benneteket, s nem árthat egy jó útikönyv, amely segít a dalmát szigetvilág kulturális és kulináris élményeinek feltárásában.
Raktáron
7.550 Ft
Ha már gondolkodott azon, hogy összegyűjtött pénzét érdemes lenne-e egy karib-tengeri utazásra költeni, feltétlenül olvassa el ezt a könyvet – elmúlnak a kétségei! Néhány magyar vitorlázó ugyanis pontosan ezt tette, s élményeiket ebben a “szubjektív hajónapló” alcímű könyvben rögzítették.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!