Termékek Menü

Dr. Csonkaréti Károly - Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)

Ár:
4.200 Ft
Cikkszám: 0763-3-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Csonkaréti Károly
A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben.

Leírás és Paraméterek

A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben. Dr. Csonkaréti Károly ismét alapos kutatómunkával tárja az olvasó elé az egykori Dunaflottilla történetét, amelyből 1939-ben – a békeszerződés miatt korábban csak rendészeti feladatot ellátó folyami flottája lehetett Magyarországnak – Magyar Királyi Honvéd Folyamerők néven nyíltan katonai fegyvernem lett. A hadtörténet és a haditengerészet történelme iránt érdeklődők ezúttal sem csalódnak ebben a korabeli fotókkal és dokumentumokkal illusztrált könyvben.

Szerző Dr. Csonkaréti Károly
Cím Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)
Kiadó Kornétás Kiadó
Kiadás éve 2019
Oldalszám 120
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-615-5937-07-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
2.699 Ft

Az Atlanti-óceánon zajló csatát a történetírás a legnagyobb tengeri csaták között tartja számon: ez a könyv ezt, az egész háború sorsát meghatározó, éveken át tartó küzdelmet mutatja be részletesen.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!