Termékek Menü

Dr. Csonkaréti Károly - Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)

Ár:
4.200 Ft
Cikkszám: 0763-3-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Csonkaréti Károly
A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dr. Csonkaréti Károly - Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék  Dr. Csonkaréti Károly - Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék
3.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben. Dr. Csonkaréti Károly ismét alapos kutatómunkával tárja az olvasó elé az egykori Dunaflottilla történetét, amelyből 1939-ben – a békeszerződés miatt korábban csak rendészeti feladatot ellátó folyami flottája lehetett Magyarországnak – Magyar Királyi Honvéd Folyamerők néven nyíltan katonai fegyvernem lett. A hadtörténet és a haditengerészet történelme iránt érdeklődők ezúttal sem csalódnak ebben a korabeli fotókkal és dokumentumokkal illusztrált könyvben.

Szerző Dr. Csonkaréti Károly
Cím Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)
Kiadó Kornétás Kiadó
Kiadás éve 2019
Oldalszám 120
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-615-5937-07-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.
Raktáron
2.450 Ft
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: a harmadik kötet az Árapályhajózás.
Raktáron
3.580 Ft
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: a negyedik kötet a Radarhajózás.

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Raktáron
2.699 Ft

Az Atlanti-óceánon zajló csatát a történetírás a legnagyobb tengeri csaták között tartja számon: ez a könyv ezt, az egész háború sorsát meghatározó, éveken át tartó küzdelmet mutatja be részletesen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!