Termékek Menü

Dr. Csonkaréti Károly - Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)

Ár:
4.200 Ft
Cikkszám: 0763-3-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Csonkaréti Károly
A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben.

Leírás és Paraméterek

A tengeri magyar hadiflotta az első világháború végén elveszett, ám flotta a két világháború közötti Horthy-érában is létezett, sőt szerepet játszott a Felvidék visszacsatolásának és a Jugoszlávia katonai megszállásának hadi eseményeiben. Dr. Csonkaréti Károly ismét alapos kutatómunkával tárja az olvasó elé az egykori Dunaflottilla történetét, amelyből 1939-ben – a békeszerződés miatt korábban csak rendészeti feladatot ellátó folyami flottája lehetett Magyarországnak – Magyar Királyi Honvéd Folyamerők néven nyíltan katonai fegyvernem lett. A hadtörténet és a haditengerészet történelme iránt érdeklődők ezúttal sem csalódnak ebben a korabeli fotókkal és dokumentumokkal illusztrált könyvben.

Szerző Dr. Csonkaréti Károly
Cím Magyar Királyi Folyamerők (1939-1945)
Kiadó Kornétás Kiadó
Kiadás éve 2019
Oldalszám 120
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-615-5937-07-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
2.560 Ft

Dékány András, a tengerészeti kalandregények legismertebb magyar szerzője ebben a művében Kossuth Lajos egykori fregattkapitánya, Monostory Balázs kalandjait indítja el.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!