Termékek Menü

Dieter Loibner - The Folkboat Story

Ár:
11.990 Ft
Cikkszám: 0076-3-2008
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dieter Loibner

Egy bizottság tervezte meg, legfontosabb tulajdonsága az volt, hogy olcsón és akár házilag is lehessen gyártani, ráadásul klinkerpalánkozással készüljön: ez a Folkeboat, amely előnytelennek tűnő tulajdonságai ellenére mai is a világ egyik legnépszerűbb kis tőkesúlyos vitorlás hajója.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - Balatoni kikötők - hajózási útmutató és kikötői atlasz  Horváth Csaba - Balatoni kikötők - hajózási útmutató és kikötői atlasz
9.990 Ft
Horváth Csaba - Jachtnavigátor II.   Horváth Csaba - Jachtnavigátor II.
24.950 Ft

Leírás és Paraméterek

Egy bizottság tervezte meg, legfontosabb tulajdonsága az volt, hogy olcsón és akár házilag is lehessen gyártani, ráadásul klinkerpalánkozással készüljön: ez a Folkeboat, amely előnytelennek tűnő tulajdonságai ellenére mai is a világ egyik legnépszerűbb kis tőkesúlyos vitorlás hajója. Az osztrák származású Dieter Loibner San Franciscóban ismerkedett meg ezzel a típussal, és életre szóló barátságot kötöttek. Végül úgy döntött, hogy könyvet ír a hajóosztály történetéről, amely olvasmányosan meséli el az osztály születését és azóta is folyatódó sikertörténetét.

Szerző Dieter Loibner
Cím The Folkboat Story
Kiadó Sheridan House
Kiadás éve 2008
Oldalszám 256
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1574092745

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!