Termékek Menü

Dékány András - Kalózok, bálnák, tengerek - ANTIKVÁR

Ár:
1.290 Ft
Cikkszám: 0109-6-1981/1978
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dékány András

Valamikor mi mindnyájan ezeken a könyveken nőttünk fel: Dékány András regényein, amelyek napfényes és viharos Adriáról, tengeri kalandokról és kemény tengerészekről szóltak, és közben megtanítottak a hajózás és a vitorlázás alapjaira.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Arthur Ransome - Fecskék és Fruskák Arthur Ransome - Fecskék és Fruskák
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Valamikor mi mindnyájan ezeken a könyveken nőttünk fel: Dékány András regényein, amelyek napfényes és viharos Adriáról, tengeri kalandokról és kemény tengerészekről szóltak, és közben megtanítottak a hajózás és a vitorlázás alapjaira. A Kalózok, bálnák, tengerek című kötet a második a Jadran-sorozatban: Daniló bácsi ezúttal az északi vizekre vezeti cimboráit, ahol nemcsak a hideggel, hanem elszánt kalózokkal is meg kell küzdeniük. Az izgalmas történet során megelevenedik egy régi legenda, a Mary Celeste hitóriája. Sajnos a könyvet régóta nem adták ki újra, így most egy antikvár példány tudunk kínálni a SailingBooks.hu olvasóinak.

Szerző Dékány András
Cím Kalózok, bálnák, tengerek - ANTIKVÁR
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 1981/1978
Oldalszám 410
Kötészet papírkötés - antikvár, jó állapotú borító, kissé színeződött lapok
963 11 2948 9

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
2.990 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!