Termékek Menü

Dékány András - Az Óceán Császára - ANTIKVÁR

Ár:
1.690 Ft
Cikkszám: 0153-6-1973
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dékány András

Dékány Andrásnak ebben a művében a Jadran sóner korábbi legénységével találkozhatunk ismét, s ezúttal a második világháború utáni kalandjaikat ismerhetjük meg.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dékány András - Kossuth Lajos tengerésze Dékány András - Kossuth Lajos tengerésze
2.560 Ft

Leírás és Paraméterek

Dékány Andrásnak ebben a művében a Jadran sóner korábbi legénységével találkozhatunk ismét, s ezúttal a második világháború utáni kalandjaikat ismerhetjük meg. Daniló kapitányt, Sottomarinát és magyar barátaikat ezúttal Honolulu utcáin látjuk viszont. Hamarosan útra kelnek a Jadran II., új vitorlásuk fedélzetén. Régi ismerőseink ezúttal egy titokzatos japán támaszpont felkutatására, egy maláj szabadságharcos, az Óceán Császára kiszabadítására szövetkeznek, s útjukon ezúttal velük tart egy tengerészlány is.

Szerző Dékány András
Cím Az Óceán Császára - ANTIKVÁR
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 1973
Oldalszám 498
Kötészet keménytáblás, borító nélkül, korának megfelelő állapotban
73.313.66-15-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!