Termékek Menü

Dékány András - Az Óceán Császára - ANTIKVÁR

Ár:
1.690 Ft
Cikkszám: 0153-6-1973
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dékány András

Dékány Andrásnak ebben a művében a Jadran sóner korábbi legénységével találkozhatunk ismét, s ezúttal a második világháború utáni kalandjaikat ismerhetjük meg.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dékány András - Kossuth Lajos tengerésze Dékány András - Kossuth Lajos tengerésze
2.560 Ft

Leírás és Paraméterek

Dékány Andrásnak ebben a művében a Jadran sóner korábbi legénységével találkozhatunk ismét, s ezúttal a második világháború utáni kalandjaikat ismerhetjük meg. Daniló kapitányt, Sottomarinát és magyar barátaikat ezúttal Honolulu utcáin látjuk viszont. Hamarosan útra kelnek a Jadran II., új vitorlásuk fedélzetén. Régi ismerőseink ezúttal egy titokzatos japán támaszpont felkutatására, egy maláj szabadságharcos, az Óceán Császára kiszabadítására szövetkeznek, s útjukon ezúttal velük tart egy tengerészlány is.

Szerző Dékány András
Cím Az Óceán Császára - ANTIKVÁR
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 1973
Oldalszám 498
Kötészet keménytáblás, borító nélkül, korának megfelelő állapotban
73.313.66-15-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!