Termékek Menü

Cruiser 32 - poliészter kötél 6 mm piros

Ár:
290 Ft
Cikkszám: 0592-99-ARC32-R6mm
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Alpha Ropes
A Cruiser 32 ideális allround-kötél.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Delius Klasing (kiad.) - Seemannschaft - Handbuch für den Yachtsport  Delius Klasing (kiad.) - Seemannschaft - Handbuch für den Yachtsport
16.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Cruiser 32 ideális allround-kötél. Három ágból csavart HT poliészter magból és 32 HT poliészter szálból készült körszövött köpenyből áll. 6 mm-es átmérőjű változatának súlya 30 gr/méter, szakítószilárdsága 1.000 kg. A Cruiser 32 kiválóan alkalmazható vitorlafelhúzó kötélnek génuához, spihez vagy a grószhoz is, nagy ellenállóképességű, felszíne jól bírja a stoppert és klemmeket. A poliészter szálakat a nagy húzószilárdság és a magas kopásállóság jellemzi. Viszonylag magasabb nyúlási értékek jellemzik, viszont nagyon jól ellenáll az UV-sugárzásnak, jól bírja az időjárási viszontagságokat és a súrlódást. Egyszóval ideális kötél túravitorlásokon mindenütt, és versenyhajókon is számos helyen. A megadott ár és súly egy méter kötélre vonatkozik.

Forgalmazó Alpha Ropes
Megnevezés poliészter kötél 6 mm
Cikkszám 0592-99-ARC32-R6mm
Gyártói cikkszám ARC32-R
Szín piros
Típus és méret 6mm

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
410 Ft
A Cruiser 24 ideális allround-kötél.
Raktáron
610 Ft
A Cruiser 32 ideális allround-kötél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!