Termékek Menü

Andrew Simpson - Diesel Engine Handbook

Ár:
9.500 Ft
Cikkszám: 0804-1-2006
Elérhetőség: Raktáron
Valamennyiünket hagyott már cserben hajónk dízelmotorja - pedig egyszerű karbantartással ez könnyen megelőzhető lett volna, illetve sok apróságot mi is tudunk javítani.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dulin Jenő - Csomók Dulin Jenő - Csomók
3.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Valamennyiünket hagyott már cserben hajónk dízelmotorja - pedig egyszerű karbantartással ez könnyen megelőzhető lett volna, illetve sok apróságot mi is tudunk javítani. A hibák felismerésében és javításában segít a brit vitorlásszövetség angol nyelvű kézikönyve, amelyet érdemes hajónk kokpitjában tartani: sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. A kötet jól érhető ábrákon keresztül mutatja be a hajómotorok működését, majd egy könnyen használható kérdéslistával segíti a hibák javítását.

Szerző Andrew Simpson
Cím Diesel Engine Handbook
Kiadó RYA
Kiadás éve 2006
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 9780954730161

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!