Termékek Menü

Alf Alderson - Surfing - A Beginner's Guide

Ár:
7.190 Ft
Cikkszám: 0601-10-2018
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Alf Anderson
A vízi sportokat kedvelő magyarok körében is egyre népszerűbb a hullámlovaglás, amelyet nemcsak Hawaii partjainál lehet űzni - és amelynek alapjait elsajátíthatjuk ebből a könyvből.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe  Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe
3.900 Ft
RYA - Start Windsurfing  RYA - Start Windsurfing
6.300 Ft

Leírás és Paraméterek

A vízi sportokat kedvelő magyarok körében is egyre népszerűbb a hullámlovaglás, amelyet nemcsak Hawaii partjainál lehet űzni - és amelynek alapjait elsajátíthatjuk ebből a könyvből. Alf Anderson nemcsak tapasztalt hullámlovas, hanem díjazott újságíró is? könyvében végigvezet a kezdők számára legfontosabb kérdéseken, a deszka és a ruházat kiválasztásától kezdve a vízre szállásig. A kötet színes fotókon mutatja be az elvégzendő gyakorlatokat, megtanít az elindulásra, megállásra, elemzi a leggyakoribb hibákat. Egy külön rész foglalkozik a biztonsággal, a hullámok formájával és az időjárással. Az angol nyelvű mű legvégén pedig részletes leírást nyújt a világ szörfparadicsomairól, Skóciától Mexikón át Hawaii-ig.

Szerző Alf Alderson
Cím Surfing - A Beginner's Guide
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 102
Kötészet papírkötés
ISBN978-1-912-177-12-7

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
22.990 Ft

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!