Termékek Menü

Alan Williams - RYA Optimist Handbook

Ár:
7.890 Ft
Cikkszám: 0070-1-2009
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Alan Williams

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Steve Irish és Phil Slater - Versenyezzünk Optimisttel!  Steve Irish és Phil Slater - Versenyezzünk Optimisttel!
6.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv. A hajócskával 110 országban vitorláznak, a bejegyzett egységek száma több mint 150.000. A kötetben először a legfontosabb ismereteket mutatják be: a hajó felszerelésétől az első manővereken át egészen a ruházatig. Ezután a versenytaktika és a szabályismeret következnek, hogy a kötet elérje célját: segítséget nyújtson edzőnek és szülőnek biztos és jó vitorlázót nevelni a gyermekből.

Szerző Alan Williams
Cím RYA Optimist Handbook
Kiadó Royal Yachting Association
Kiadás éve 2009
Oldalszám 271
Kötészet papírkötés
ISBN 9781905104680

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
7.000 Ft
Végre megjelent magyar nyelven ez a könyv, amely vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!