Leonard F. Guttridge - Zendülés a tengereken

Leonard F. Guttridge - Zendülés a tengereken Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 0047-7-2000
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerző: Leonard F. Guttridge

A tengerrel és az ellenséggel csak úgy lehet sikeresen szembeszállni, ha a kapitány parancsainak mindenki engedelmeskedik - ezért a zendüléseket a haditengerészetek mindig is kegyetlenül büntették.

Leírás és Paraméterek

A tengerrel és az ellenséggel csak úgy lehet sikeresen szembeszállni, ha a kapitány parancsainak mindenki engedelmeskedik - ezért a zendüléseket a haditengerészetek mindig is kegyetlenül büntették. Ez a könyv a világtörténelem leghíresebb tengeri zendüléseit mutatja be: a Bounty-lázadástól kezdve a Patyomkin-zendülésen át egészen a szovjet flottában történt, Magyarországon alig ismert, 1975-ös Sztorozsevoj-esetig.

Szerző Leonard F. Guttridge
Cím Zendülés a tengereken
Kiadó Zrínyi Kiadó
Kiadás éve 2000
Oldalszám 280
Kötészet papírkötés
ISBN 963-3273188

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.990 Ft

A második világháborús kalandregények ismert brit szerzőjének izgalmas könyve egy brit cirkálóról, amely az elemekkel és az ellenséggel az utolsó leheletéig küzdve teljesíti feladatát, egy konvoj kísérését és oltalmazását.

Raktáron
2.500 Ft
Valamikor mi mindnyájan ezeken a könyveken nőttünk fel: Dékány András regényein, amelyek napfényes és viharos Adriáról, tengeri kalandokról és kemény tengerészerkől szóltak, és közben megtanítottak a hajózás és a vitorlázás alapjaira.
Előrendelhető
1.490 Ft

A tengerhajózás története évezredeken keresztül egyet jelentett a vitorlás hajók történetével- ezek történetét mutatja be ez a kisméretű könyv.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
3.490 Ft

Az album az egykori osztrák-magyar hadiflotta legfontosabb illetve magyar nyelvű hajóit mutatja be a szerző festményeivel illusztrálva.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kosár
0 árucikk
Szerzők
Velocitek logo

VELOCITEK:

GPS-alapú kütyük,
hogy jól rajtolj, és okosan
haladj a pályán!