Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók (sailingbooks.hu oldal)

A SailingBooks.hu oldalon megjelent termékek árai bruttó árak, amelyekhez a szállítási és esetleges kezelési költségeket még hozzá kell számítani. A kosár tartalmának véglegesítése után, de még a vásárlás előtt a rendszer megjeleníti az összes felmerülő költséget. 

Ezek kalkulálásához adunk néhány hasznos tanácsot.

A legolcsóbb megoldás, ha a terméket irodánkban, Budapesten, a XI. ker Zólyomi út 33. sz alatt veszi át. Munkatársaink minden hétköznap 09-17 óra között állnak a rendelkezésükre. Ebben az esetben nincs szállítási költség, és nem kell az utánvéttel kapcsolatos kezelési költséget sem megfizetnie. Készpénzzel illetve előre utalással is lehet fizetni.

A DPD futárszolgálattal kiszállított termékek esetében 3 kg összsúlyig 1.500 Ft, 5 kg összsúlyig 1.800 Ft, efelett 2.050 Ft bruttó  szállítási díjat kell fizetni, amennyiben 72 órán belül szeretné megkapni a terméket. Ha ennél sürgősebb, a 24 órán belüli kiszállítás díja 3 kilogramm összsúlyig bruttó 1.600 Ft, 5 kilogrammig 1.900 Ft, ezen súlyhatár felett 2.150 Ft. Amennyiben a terméket utánvéttel fizeti ki, annak kezelési költsége bruttó 210 Ft. A szállítás a DPD honlapján nyomon követhető, ha esetleg rossz időpontban vitték ki a terméket, és nem volt senki sem otthon, másodszor is megkísérlik majd az átadást egy előre egyeztetett időpontban, és a csomag 50.000 forintig biztosítva van. 

A fenti díjak a belföldi szállításra vonatkoznak. Külföldre is eljuttatjuk a terméket a DPD-vel, ennek szállítási díjáról azonban külön ajánlatot adunk e-mailben. 

Figyelem: a 24 órás illetve 72 órás kiszállítás a futárnak történő átadástól az Önöknek történő átadásig (vagy első átadási kísérletig) terjedő időtartamra vonatkozik, ebben a megrendelés feldolgozásának ideje nincsen benne. Megrendeléseik feldolgozása a megrendelés leadását követő első munkanapon kezdődik, az átlagos átfutási idő (a futár megérkezéséig) egy munkanap. Ebben benne van a küldemény összeállítása, a számla megírása, a csomagolás és a futár kiállása is. 

Átutalásos fizetés esetében a feldolgozást az összeg beérkezése és bankunk általi visszaigazolása után kezdjük meg. Utánvétes fizetési mód esetében ilyen plusz várakozási idő nincsen. Előfordulhat tehát, hogy egy péntek este leadott rendelést csak kedden tudunk feladni, mert hétfőn délután kapjuk meg a banki értesítést az összeg beérkezéséről. Ebben az esetben a küldeményt legkorábban szerdán fogják megkapni. Kérjük ezt is vegyék figyelembe a szállítási és fizetési mód kiválasztásakor. Ha egy küldemény valamiért nagyon sürgős (például ajándék), telefonon vagy e-mailben kérjék külön ajánlatunkat.

25.000 forintos vásárlási összeg felett, belföldre történő szállítás esetén a szállítási költséget átvállaljuk Öntől.

Tekintettel arra, hogy a legtöbben már interneten keresztül is tudják intázni banki ügyeiket, javasoljuk az előre utalással történő fizetést. Bankszámlaszámunkat megtalálja a Fizetési módok menüpontban.

2017. január óta a Borgun által támogatott ShoprenterPay rendszer alkalmazásával már kártyás fizetésre is van lehetőség. Elfogadjuk a Mastercard, Maestro, Visa és Visaelectron kártyákat.

Elterjedt módszer még a PayPal fizetés, ennek az az előnye, hogy Ön feltölti PayPal számláját, és mi a tranzakció lebonyolítása után innen kapjuk meg a vételárat - fizetési adatai (pl. kártyaszáma) nem kerülnek ki az internetre.

Amennyiben a szállítás során megsérült a termék, vagy valamilyen okból más problámája lenne vele, kérjük minél előbb jelezze nekünk e-mailen vagy telefonon (+36 1 225 7835).

Reméljük, elégedett lesz a nálunk vásárolt termékekkel, és hamarosan újra vevőink között köszönthetjük.

Kosár
0 árucikk
Szerzők
Velocitek logo

VELOCITEK:

GPS-alapú kütyük,
hogy jól rajtolj, és okosan
haladj a pályán!